Maso, uzeniny & steaky

Maso cena v Kč za kilogram masa

Hovězí maso

Kýta bez kosti 199,-
Kýta bez kosti  – vyzrálé 249,-
Roštěnec 289,-
Roštěnec  – vyzrálé 319,-
Svíčková  –  vyzrálé 729,-
Falešná svíčková 269,-
Falešná svíčková  – vyzrálé 269,-
Krk bez kosti 149,-
Krk bez kosti  –  vyzrálé 189,-
Plec bez kosti  –  vyzrálé 199,-
Hrudí s žebry 119,-
Pupek 129,-
Žebro 109,-
Kližka bez kosti 146,-
Kližka OSSOBUCO na objednávku 199,-
Oháňka 120,-
Srdce 59,-
Játra 48,-
Dršťky 93,-
Jazyk 79,-
Slezina 21,-
Mleté 149,-
Kosti morkové 49,-
Ledvina 51,-
Hov. kostky na objednávku 159,-

Jehněčí a kůzlečí maso

kýta s kostí 279,-
kýta bez kosti 309,-
Hřbet s kostí 226,-
Žebro 79,-
Plec s kostí 189,-
Plec bez kosti 219,-
Krk s kostí 149,-
Šrůtka 169,-
Kolínko přední 150,-
Kolínko zadní 179,-
Výřez 99,-
Játra 99,-
Droby 79,-
Pajšl 17,-
Jehně/kůzle vcelku na objednávku 179,-
Jehně/kůzle velikonoční na objednávku 189,-

Telecí maso

Není ve stálém sortimentu.

telecí kýta bez kosti 350,-
telecí plec 250,-
telecí roštěná 420,-
telecí svíčková 850,-
telecí falešná svíčková 390,-
telecí guláš – kostky 169,-
telecí hrudí s žebry 119,-
telecí krk 189,-
telecí pupek 129,-
telecí kližka 189,-

Vepřové maso

vepřová panenka 249,-
vepřová kýta bez kosti 129,-
vepřová kotleta bez kosti 159,-
vepřová sedlácká slanina 249,-
vepřové kotleta s kostí 129,-
vepřová krkovice bez kosti 159,-
vepřová krkovice s kostí 129,-
vepřová plec bez kosti 126,-
vepřový bok bez kosti 109,-
vepřový bok s kostí 99,-
vepřové maso mleté 129,-
vepřová žebra 39,-
vepřová žebra plochá 99,-
vepřové koleno zadní s kostí 89,-
vepřové koleno přední s kostí 76,-
vepřové sádlo 79,-
vepřová játra na objednávku 75,-
vepřová ledvina 69,-
vepřové droby srdce 69,-
vepřový jazyk 89,-
vepřové nožičky 29,-
vepřový pajšl 39,-

Uzeniny cena v Kč za kilogram

Turistický salám 149,-
Vysočina 159,-
Anglická slanina 179,-
Česnekový bok 199,-
Kořeněný bok 199,-
Uzená panenka 325,-
Uzená bok b.k. 139,-
Uzená krkovice b.k. 179,-
Uzená kýta 189,-
Uzená pečeně b.k. 210,-
Uzená plec 145,-
Uzené koleno 99,-
Uzené žebro ploché 99,-
Uzené žebro 49,-
Uzený hov. jazyk 139,-
Pastrami 499,-
Sušené hov. hrudí 299,-
Klobása 179,-
Klobása skopová 219,-
Klobása hovězí 229,-
Klobása pikantní 179,-
Bačova klobása 299,-
Iberijský špek 149,-
Uzená slanina 127,-
Šunka dušená vepřová 179,-
Šunka dušená hovězí 229,-
Játrová paštika- brusinka 120,-
Játrová  paštika – chilli 120,-

Paprikový špek

Vinná klobása 119,-
Gothaj 109,-
Špekáčky libové 119,-
Špekáčky chilli 119,-
Točeňák 89,-
Vídeňské párky 150,-
Sekaná domácí 109,-
Sekaná zauzená 105,-
Tlačenka světlá 149,-
Jitrnice 109,-
Jelito 109,-
Huspenina
Škvarky 145,-
Škvarková pomazánka 149,-

O uzeninách

 

Lahůdkové špekáčky – náš top výrobek, který je oceněn 1. místem v soutěži regionální potravina. Je samozřejmě vyráběn bez použití chemických látek. Pouze z masa a špeku dle staročeské receptury. Podstatnou součástí těchto ručně vyráběných špekáčku je hovězí maso z vlastního chovu, stařené minimálně 3 týdny. Výrazné aroma zajišťuje vyuzení bukovým dřevem. Výrobek je vhodný k opékání na ohni či grilování na dřevěném uhlí. Výrobek je bezlepkový.

Pastrami – hovězí hrudí,nakládané v přírodním koření. Obalované v koriandru, drceném pepři a směsi koření. Specifické svou šťavnatostí a lehce pikantní chutí. Výborné do baget a sendvičů.

Anglická slanina – vyráběna z vybraných částí vepřového masa. Při výrobě používáme vždy jen klasické koření a lák, v kterém je maso tradičně nakládáno.

Bačova klobása – vyráběna výhradné z kvalitního vyzráleho hovězího masa. Výrobek je fermentovaný – tzv. Neopracován, pouze zauzován na bukovém dřevě.

Hovězí klobása – klobása z hovězího masa s jemnou chutí a nádechem pikantní papriky a česneku.

Česnekový bok – tento výrobek je velice žádán pro svou tradiční českou chuť uzeného boku uzeném na bukovém dřevě a spojení česneku, který ho podrývá

Kořeněný bok – jedna z našich specialit, která v sobě mísí několik chutí přírodního koření

Iberijský špek – tuto pochoutku pro Vás vždy připravujeme několik týdnů dopředu. To znamená nakládání a solení. Poté udíme na buku.

Steaky cena v Kč za kilogram masa

Steaky z vyzrálého hovězího masa z vlastního chovu. Suché zrání ve visu ve čtvrtích cca 3 – 4 týdny.

FLANK STEAK, hovězí přední – pupek 249,-
RIB EYE STEAK, vysoký roštěnec 369,-
RUMP STEAK, hovězí kýta – předkýtí 349,-
SIRLOINE STEAK, nízký roštěnec 369,-
TOP BLADE STEAK, loupaná hovězí plec 309,-
T-BONE STEAK, roštěná s kostí – svíčková 782,-
SVÍČKOVÁ STEAK, hovězí svíčková 1200,-
VYSOKÝ ROŠTĚNEC STEAK, hovězí roštěnec 298,-
BALL TIP STEAK, hovězí zadní kýta – ořech 349,-
EYE ROUND STEAK, hovězí zadní – falešná svíčková 349,-
HANGER STEAK, hovězí veverka 319,-
CHUCK TENDER STEAK, kulatá plec – falešná svíčková 254,-
SKIRT SETAK, prorostlé hovězí hrudí – pupek 229,-

Popis steaků

 

Rib eye steak – tzv. vysoký roštěnec se vyznačuje svou bohatu a specifickou chutí, kterou mu dodává jeho tukové krytí a jemné mramorování.

Flank steak – část masa z hovězího pupku. Velice žádaný pro své univerzální využití – ať při grilování nebo přípravě různých specialit.

Sirloin steak – nízký roštěnec, vhodný k přípravě roastbeefu či steaků. Má slabší tukové krytí, které mu dodává jeho specifickou chuť.

Rump steak – steak z hovězí kýty, jemný a křehký

Fotogalerie