Kýta bez kosti | 199,- |
Kýta bez kosti – vyzrálé | 249,- |
Roštěnec | 289,- |
Roštěnec – vyzrálé | 359,- |
Svíčková – vyzrálé | 729,- |
Falešná svíčková | 299,- |
Falešná svíčková – vyzrálé | 319,- |
Kližka – karabáček | 219,- |
Krk bez kosti – vyzrálé | 209,- |
Plec bez kosti – vyzrálé | 219,- |
Hrudí s žebry | 139,- |
Pupek | 129,- |
Žebro | 109,- |
Kližka bez kosti | 199,- |
Hovězí dršťky | 149,- |
Oháňka | 149,- |
Srdce | 59,- |
Játra | 79,- |
Dršťky | 149,- |
Jazyk | 149,- |
Slezina | 21,- |
Mleté | 189,- |
Kosti morkové | 59,- |
Ledvina | 51,- |
Hov. kostky marinované | 189,- |
kýta s kostí | 310,- |
kýta bez kosti | 359,- |
Hřbet s kostí | 259,- |
Žebro | 99,- |
Plec s kostí | 269,- |
Plec bez kosti | 289,- |
Krk s kostí | 175,- |
Šrůtka | 199,- |
Kolínko přední | 175,- |
Kolínko zadní | 209,- |
Pupek | 119,- |
Játra | 109,- |
Droby | 89,- |
Pajšl | 17,- |
Jehně/kůzle vcelku na objednávku | 229,- |
Jehně/kůzle velikonoční na objednávku | 259,- |
Není ve stálém sortimentu.
telecí kýta bez kosti | 350,- |
telecí plec | 250,- |
telecí roštěná | 420,- |
telecí svíčková | 850,- |
telecí falešná svíčková | 390,- |
telecí guláš – kostky | 169,- |
telecí hrudí s žebry | 119,- |
telecí krk | 189,- |
telecí pupek | 129,- |
telecí kližka | 189,- |
vepřová panenka | 269,- |
vepřová kýta bez kosti | 149,- |
vepřová kotleta bez kosti | 179,- |
vepřová sedlácká slanina | 249,- |
vepřové kotleta s kostí | 149,- |
vepřová krkovice bez kosti | 179,- |
vepřová krkovice s kostí | 149,- |
vepřová plec bez kosti | 146,- |
vepřový bok bez kosti | 129,- |
vepřový bok s kostí | 119,- |
vepřové maso mleté | 149,- |
vepřová žebra | 49,- |
vepřová žebra plochá | 129,- |
vepřové koleno zadní s kostí | 99,- |
vepřové koleno přední s kostí | 86,- |
vepřové sádlo | 89,- |
vepřová játra na objednávku | 75,- |
vepřová ledvina | 69,- |
vepřové droby srdce | 69,- |
vepřový jazyk | 89,- |
vepřové nožičky | 29,- |
vepřový pajšl | 39,- |
Turistický salám | 210,- |
Vysočina | 219,- |
Anglická slanina | 239,- |
Česnekový bok | 249,- |
Kořeněný bok | 249,- |
Uzená panenka | 345,- |
Uzená bok b.k. | 169,- |
Uzená krkovice b.k. | 209,- |
Uzená kýta | 219,- |
Uzená pečeně b.k. | 239,- |
Uzená plec | 189,- |
Uzené koleno | 139,- |
Uzené žebro ploché | 139,- |
Uzené žebro | 59,- |
Uzený hov. jazyk | 189,- |
Pastrami | 499,- |
Sušené hov. hrudí | 299,- |
Klobása | 179,- |
Klobása skopová | 219,- |
Klobása hovězí | 239,- |
Klobása pikantní | 229,- |
Bačova klobása | 299,- |
Iberijský špek | 199,- |
Paprikový špek | 209,- |
Šunka dušená vepřová | 229,- |
Šunka dušená hovězí | 249,- |
Játrová paštika- brusinka | 120,- |
Játrová paštika – chilli | 120,- |
Vinná klobása | 129,- |
Gothaj | 119,- |
Špekáčky libové | 149,- |
Špekáčky chilli | 149,- |
Točeňák | 129,- |
Vídeňské párky | 179,- |
Debrecínské párky | 219,- |
Sekaná domácí | 149,- |
Tlačenka světlá | 189,- |
Jitrnice | 139,- |
Jelito | 139,- |
Huspenina | |
Škvarky | 199,- |
Škvarková pomazánka | 220,- |
Lahůdkové špekáčky – náš top výrobek, který je oceněn 1. místem v soutěži regionální potravina. Je samozřejmě vyráběn bez použití chemických látek. Pouze z masa a špeku dle staročeské receptury. Podstatnou součástí těchto ručně vyráběných špekáčku je hovězí maso z vlastního chovu, stařené minimálně 3 týdny. Výrazné aroma zajišťuje vyuzení bukovým dřevem. Výrobek je vhodný k opékání na ohni či grilování na dřevěném uhlí. Výrobek je bezlepkový.
Pastrami – hovězí hrudí,nakládané v přírodním koření. Obalované v koriandru, drceném pepři a směsi koření. Specifické svou šťavnatostí a lehce pikantní chutí. Výborné do baget a sendvičů.
Anglická slanina – vyráběna z vybraných částí vepřového masa. Při výrobě používáme vždy jen klasické koření a lák, v kterém je maso tradičně nakládáno.
Bačova klobása – vyráběna výhradné z kvalitního vyzráleho hovězího masa. Výrobek je fermentovaný – tzv. Neopracován, pouze zauzován na bukovém dřevě.
Hovězí klobása – klobása z hovězího masa s jemnou chutí a nádechem pikantní papriky a česneku.
Česnekový bok – tento výrobek je velice žádán pro svou tradiční českou chuť uzeného boku uzeném na bukovém dřevě a spojení česneku, který ho podrývá
Kořeněný bok – jedna z našich specialit, která v sobě mísí několik chutí přírodního koření
Iberijský špek – tuto pochoutku pro Vás vždy připravujeme několik týdnů dopředu. To znamená nakládání a solení. Poté udíme na buku.
Steaky z vyzrálého hovězího masa z vlastního chovu. Suché zrání ve visu ve čtvrtích cca 3 – 4 týdny.
FLANK STEAK, hovězí přední – pupek | 269,- |
RIB EYE STEAK, vysoký roštěnec | 399,- |
RUMP STEAK, hovězí kýta – předkýtí | 369,- |
SIRLOINE STEAK, nízký roštěnec | 399,- |
TOP BLADE STEAK, loupaná hovězí plec | 329,- |
T-BONE STEAK, roštěná s kostí – svíčková | 799,- |
SVÍČKOVÁ STEAK, hovězí svíčková | 1200,- |
VYSOKÝ ROŠTĚNEC STEAK, hovězí roštěnec | 299,- |
BALL TIP STEAK, hovězí zadní kýta – ořech | 369,- |
EYE ROUND STEAK, hovězí zadní – falešná svíčková | 399,- |
HANGER STEAK, hovězí veverka | 339,- |
CHUCK TENDER STEAK, kulatá plec – falešná svíčková | 274,- |
SKIRT SETAK, prorostlé hovězí hrudí – pupek | 249,- |
Rib eye steak – tzv. vysoký roštěnec se vyznačuje svou bohatu a specifickou chutí, kterou mu dodává jeho tukové krytí a jemné mramorování.
Flank steak – část masa z hovězího pupku. Velice žádaný pro své univerzální využití – ať při grilování nebo přípravě různých specialit.
Sirloin steak – nízký roštěnec, vhodný k přípravě roastbeefu či steaků. Má slabší tukové krytí, které mu dodává jeho specifickou chuť.
Rump steak – steak z hovězí kýty, jemný a křehký